Sunt interesat de LEXION. Vă rog să mă contactați.

Date personale

Cămpurile marcate cu roșu sunt obligatorii.
Puteți găsi informații suplimentare privind protecția datelor în cadrul declarației privind protecția datelor. *

Consimțământ privind prelucrarea datelor în scopuri de marketing.
Sunt de acord ca societatea CLAAS KGaA, Mühlenwinkel 1, 33428 Harsewinkel, Germania, să utilizeze toate datele mele menționate mai sus, precum și orice alte informații personale care au fost aduse la cunoștința societății în cadrul relației comerciale, în scopuri de marketing, precum și pentru studii de piață și sondaje de opinie. Toggle
Prin exprimarea consimțământului, sunteți de acord ca CLAAS KGaA, Mühlenwinkel 1, 33428 Harsewinkel, Germania, să utilizeze datele dumneavoastră de mai sus și orice alte informații rezultate din relația comercială, în scopuri de marketing, de cercetare a pieței și studii de opinie. Acestea includ promovarea produselor și serviciilor din domeniul agricol ale mărcii CLAAS, precum și ale altor furnizori distribuite de CLAAS. De asemenea, sunteți de acord cu transferul datelor dumneavoastră în aceste scopuri către alte companii din grupul CLAAS (organizații de vânzări CLAAS, CLAAS Service and Parts GmbH, CLAAS Global Sales GmbH la aceeași adresă („CLAAS”) și partenerii de vânzări CLAAS (partenerul de vânzări ales de dumneavoastră sau cel responsabil pentru regiunea dumneavoastră). După primirea confirmării din partea dumneavoastră, vom putea începe să vă trimitem informații despre produsele și serviciile noastre pe e-mail. Dacă nu v-ați exprimat consimțământul cu privire la utilizarea adresei dumneavoastră de e-mail în scopuri de marketing, ne cerem scuze că v-am trimis acest e-mail din greșeală. Nu trebuie să faceți nimic în acest caz. Nu vă vom mai utiliza adresa de e-mail în acest scop. Acest lucru nu va afecta înregistrarea dumneavoastră pentru primirea buletinului informativ.

Consimțământul este oferit voluntar. Vă puteți modifica sau retrage consimțământul în orice moment din viitor, fără o procedură formală sau enunțarea motivelor (de exemplu, prin trimiterea unei scrisori către CLAAS KGaA mbH, Datenschutzbeauftragter, Mühlenwinkel 1, 33428 Harsewinkel sa a unui e-mail la adresa datenschutz@claas.com). Nu veți suporta niciun cost, cu excepția costului de trimitere a informării de retragere a consimțământului la tariful de bază. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, consultați politica de protecție a datelor.
Doresc să fiu contactat prin intermediul următoarelor canale de comunicare: