Készen áll az új LEXION-ra? Válassza ki a kívánt modellt:

Mit tehetünk Önért? Szeretnék egy...

Személyes adatok

A piros megjelölt mezők kötelezőek.
Az adatvédelemről további információkat az adatvédelmi tájékoztatóban talál. *

Beleegyezem, hogy adataimat marketing célokra is felhasználják
Egyetértek azzal, hogy a CLAAS KGaA mbH, Mühlenwinkel 1, 33428 Harsewinkel, Németország, a fent említett adataimat, illetve további, rólam szóló információkat, melyek az üzleti kapcsolat keretén belül ismertté válnak, marketing, illetve piac- és véleménykutatási célokra felhasználja. Toggle
Hozzájárulásával beleegyezik, hogy a CLAAS KGaA mbH, Mühlenwinkel 1, 33428 Harsewinkel , a fent említett adatait, illetve minden további, Önről szóló információkat, melyek az üzleti kapcsolat keretén belül ismertté válnak, reklámkommunikációs, illetve marketing célokra felhasználhatja. Ez magában foglalja a CLAAS márkájú mezőgazdasági termékek és szolgáltatások reklámozását, valamint a CLAAS által forgalmazott harmadik fél termékeit. Továbbá Ön egyetért azzal, hogy az Ön adatai ebből a célból továbbíthatók a CLAAS Csoport többi vállalatának (a CLAAS értékesítési vállalkozások, a CLAAS Service és a Parts GmbH, a CLAAS Global Sales GmbH ugyanazon a címen) (a továbbiakban: „CLAAS“) és a CLAAS forgalmazó ( a választott forgalmazó partnere vagy aki helyileg felelős Önért). Hozzájárulása után e-Mailben információkat tudunk küldeni Önnek termékeinkről és szolgáltatásainkról. Ha Ön nem adta meg beleegyezését e-Mail címének reklámcélokra való használatára, sajnáljuk, hogy tévesen megkapta ezt a levelet. Ebben az esetben Önnek nincs további teendője. Nem fog a továbbiakban ilyen célú e-mailt kapni. Ez nem lesz hatással a hírlevélre történt jelentkezésére.

Az Ön hozzájárulása önkéntes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja informálisan és indoklás nélkül (például postai úton a CLAAS KGaA mbH, adatkezelési megbízott, Mühlenwinkel 1, 33428 Harsewinkel névre és címre, vagy e-Mailen a datenschutz@claas.com címre küldve). Ez nem jelent más költséget, mint a visszavonásról szóló üzenet küldésének alapköltsége. Személyes adatairól bővebben az adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.
Az alábbi csatornákon lehet felvenni velem a kapcsolatot: