Er du klar for den nye LEXION? Velg din nye LEXION ønskemodell:

Hva kan vi gjøre for deg? Jeg vil gjerne...

Personlige opplysninger

Laukai, pažymėti laukais, vadinami lauko laukais.
Ytterligere informasjon om databeskyttelse finner du i personvernerklæringen. *

Samtykke til databehandling for markedsføringsformål
Jeg er enig i at CLAAS KGaA mbH, Mühlenwinkel 1, 33428 Harsewinkel, Tyskland, kan bruke mine ovennevnte data, samt all annen informasjon om meg, som blir gjort kjent i sammenheng med forretningsforholdet, til markedsføringsformål, samt til markeds- og meningsundersøkelser. Toggle
Med din bekreftelse erklærer du at CLAAS KGaA mbH, Mühlenwinkel 1, 33428 Harsewinkel kan bruke dine data så vel som all annen informasjon om deg som man blir kjent i løpet av forretningsforholdet til markedsføringsformål så vel som til markeds- og opinionsundersøkelser. Dette inkluderer annonsering for merkevaren CLAAS landbruksprodukter og tjenester samt tredjepartsprodukter distribuert av CLAAS. Du samtykker videre til at dataene dine, for dette formålet, også kan bli videresendt til de andre selskapene i CLAAS-gruppen (CLAAS forhandlere, CLAAS Service og Parts GmbH, CLAAS Global Sales GmbH på samme adresse) ("CLAAS") og CLAAS forhandlere (Din lokale CLAAS forhandler eller annen CLAAS-partner som som er regionalt ansvarlig for deg). Etter at du har bekreftet dette, kan vi sende deg informasjon om våre produkter og tjenester på e-post. Hvis du ikke har bekreftet ditt samtykke til bruk av din e-postadresse til reklameformål, beklager vi feil levering. Du trenger ikke å gjøre noe i dette tilfellet. Din e-postadresse blir ikke brukt av oss til dette formålet. Registrering i forhold til nyhetsbrevet forblir upåvirket.

Ditt samtykke er frivillig. Du kan når som helst, uformelt og uten å oppgi noen grunn, endre eller oppheve det med virkning for fremtiden (for eksempel ved brev til CLAAS KGaA mbH, databeskyttelsesansvarlig, Mühlenwinkel 1, 33428 Harsewinkel eller på e-post til datenschutz@claas.com). Dette medfører ikke andre kostnader for deg enn det som måtte påløpe av porto, teletakster o. l. Ytterligere detaljer om behandling av personopplysningene dine finner du i personvernreglene.
Jeg vil gjerne bli kontaktet via følgende kanaler: