Klaar voor de nieuwe LEXION? Kies uw gewenst model van de LEXION:

Wat kunnen wij voor u doen?Ik wil graag een...

Persoonlijke gegevens

De rood gemarkeerde velden zijn verplicht.
Meer informatie over gegevensbescherming is te vinden in het privacybeleid.*

Toestemming voor de dataverwerking voor marketing doeleinden
Ik ga ermee akkoord dat CLAAS KGaA, Mühlenwinkel 1, 33428 Harsewinkel, Duitsland, mijn bovengenoemde gegevens evenals alle andere informaties over mij, die bekend worden in de context van de zakelijke relatie, zowel voor marketingdoeleinden als voor markt- en opinieonderzoek kunnen worden gebruikt. Toggle
Met uw bevestiging verklaart u dat CLAAS KGaA mbH, Mühlenwinkel 1, 33428 Harsewinkel uw gegevens en alle andere informatie over u die in de loop van de zakelijke relatie bekend zijn, mag gebruiken voor zowel advertentiecommunicatie als markt- en opinieonderzoek. Dit omvat reclame voor landbouwtechnische producten en -diensten van het merk CLAAS en producten van derden die door CLAAS worden vertegenwoordigd. U gaat er verder mee akkoord dat uw gegevens voor dit doel ook kunnen worden doorgestuurd naar de andere bedrijven van de CLAAS-groep (CLAAS distributeurs, CLAAS Service and Parts GmbH, CLAAS Global Sales GmbH op hetzelfde adres) ("CLAAS") en de CLAAS-dealer( Uw gekozen distributiepartner of degene, die voor u regionaal verantwoordelijk voor is). Na uw bevestiging kunnen wij u per e-mail informatie over onze producten en diensten toesturen. Als u niet hebt ingestemd met het gebruik van uw e-mailadres voor reclamedoeleinden, betreuren wij de onjuiste levering. In dit geval hoeft u niets te doen. Uw e-mailadres wordt door ons niet voor dit doel gebruikt. Elke registratie voor de nieuwsbrief blijft onaangetast.

Uw toestemming is vrijwillig. U kunt deze op elk gewenst moment informeel en zonder opgave van redenen wijzigen of voor de toekomst intrekken (bijvoorbeeld door een brief aan CLAAS KGaA mbH, functionaris voor gegevensbescherming, Mühlenwinkel 1, 33428 Harsewinkel of per e-mail aan datenschutz@claas.com). Dit brengt geen andere kosten met zich mee dan de kosten van het verzenden van de herroeping voor het de basistarief. Verdere details over de verwerking van mijn persoonlijke gegevens zijn te vinden in het privacybeleid.
Ik zou graag gecontacteerd willen worden via de volgende kanalen: