Готови ли сте за новия LEXION? Изберете своя желан модел LEXION:

Какво можем да направим за вас? Бих желал…

Лични данни

Червените маркирани полета са задължителни.
Допълнителна информация по темата за опазване на личните данни ще намерите в Декларацията за поверителност. *

Съгласие за обработка на данни за маркетингови цели
Съгласен съм CLAAS KGaA, Mühlenwinkel 1, 33428 Harsewinkel, Германия да използва посочените по-горе мои лични данни, както и всички други отнасящи се до мен данни, които се оповестяват по време на деловото взаимоотношение за маркетингови цели, както и за проучване на пазара и провеждане на анкети за проучване на общественото мнение. Toggle
С Вашето потвърждение декларирате, че CLAAS KGaA, Mühlenwinkel 1, 33428 Harsewinkel, може да използва Вашите данни, както и друга информация за Вас, предоставена в контекста на деловите отношенията за целите на рекламната комуникация, както и за проучване на пазара и мненията. Това включва реклама на селскостопански продукти и услуги от марката CLAAS, както и на трети страни, дистрибутирани от CLAAS. Освен това декларирате съгласието си, че за целта Вашите данни ще бъдат препращани и към други предприятия от групата на CLAAS (търговски дружества на CLAAS, CLAAS Service and Parts GmbH, CLAAS Global Sales GmbH на същия адрес) („CLAAS“), както и дистрибуторите на CLAAS (избраният от Вас дистрибутор или този, който отговаря за Вас на регионално равнище). След Вашето потвърждение, можем да ви изпратим информация за нашите продукти и услуги по имейл. В случай, че не сте декларирали съгласието си за използване на Вашия имейл адрес за рекламни цели, се извиняваме за грешното изпращане. В този случай не е необходимо да правите нищо друго. Вашият имейл адрес няма да се използва от нас за тази цел. Евентуална регистрация за информационния бюлетин остава непроменена.

Вашето съгласие е доброволно. Можете да го промените по всяко време с молба в свободна форма и без да посочвате причините или да ги оттегляте за в бъдеще (напр. с писмо до CLAAS KGaA mbH, служител по защита на данните, Mühlenwinkel 1, 33428 Harsewinkel или по имейл на адрес datenschutz@claas.com). Това не води до разходи, различни от разходите за изпращане на молбата за отмяна към основните ставки. Повече подробности за обработката на личните ми данни могат да бъдат намерени в политиката за поверителност.
Желая да бъде осъществен контакт с мен по следните канали: